Erotske price zena - Moja istinita prica

Price zena erotske Erotske priče:

Price zena erotske Srecna i

Price zena erotske Zena sa

Price zena erotske Moja Žena

Price zena erotske Zena mi

Price zena erotske Moja zena

Price zena erotske Dupla Prevara

Erotske Priče

Price zena erotske Moja zena

Moja istinita prica

Price zena erotske Srecna i

Punica

Price zena erotske Promjena zena

Dupla Prevara

Privukao je blize sebi i ruku zavukao u njeno medjunozje,Rada je samo malo rasirila noge da mu olaksa pristur njenoj picki koja je vec ovlazila njene tangice,strgao je tange sa nje i bacio pored kreveta a onda joj zavukao prste u picku,uzdahnula je i pocela da se navlaci na njegove prste,sagnula se, rukom je uzela njegov nabrekao kurac i rekla mu-Hocu da me jebes kao prosli put da me napunus spermom nek ceri kao onda,stavila je slinavi kurac u usta i pocela da ga sisa i lize,nestajao je ceo u njenim ustima dok se ona i dalje nabijala na Pedjine prste,snimao sam sve to, primetio sam da sam napaljen maksimalno dok moja zena obradjuje tudji kurac a ja sam morao uvek da je ubedjujem da mi popusi jer se to njoj kao gadili,vidim kako joj se gadi pa ona je prava kurva.

  • Na trenutak sam izvukao svoj kurac iz nje, što ju je momentalno rasvestilo.

  • Ovi moji su me pitali da se njihova rođaka kineskinja uda za mene a oni će dobro platiti.

  • Zaronio sam u užareni vulkan, opijen vrelinom.

Super je gledati kako neko tuca tvoju ženu kao da je njegova i kako mu se ona podaje i tuca s njim kao da je on njen muž a ne ti! Počeo sam da se prepuštam maštarijama o različitim scenarijima koji uključuju moju dragu ženicu u najrazličitijim situacijama.

  • Pribrali smo se i navukli odeću na sebe, trudeći se da izbegnemo međusobne poglede.

  • Bio sam više u čudu…Nisam mogao verovati sta čovek priča…meni moja supruga neda da je ližem dole, a ovamo se razvaljuje sa prvim koji joj udeli kompliment.

  • Kako je dobro tucati tudju ženu.
2022 m.holymoly.com